Archery Tag kinderfeestje

Archery Tag kinderfeestje

Archery Tag kinderfeestje Amsterdam

Archery Tag kinderfeestje Amsterdam

Het leukste idee voor uw kinderfeestje is wel het Archery Tag kinderfeestje in Amsterdam. Dit is nu ook mogelijk in Amsterdam West bij Archery Tag Amsterdam. Archery Tag wordt gespeeld in 2 teams. Bij grote groepen zullen we een toernooi vorm spelen. Er worden dan ook meerdere teams gemaakt. Bij Archery Tag krijgt elke deelnemer een masker, een boog en een pijl. Er wordt echt op elkaar geschoten vandaar dat de pijlen een rubberen punt hebben.

Archery Tag verschillende mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden voor het Archery Tag kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw., instructie, materialen en begeleiding. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Het Archery Tag kinderfeestje is onderdeel van UP Events. UP Events biedt naast Archery Tag nog vele andere activiteiten zoals Graffiti workshop, Bubbel voetbalLasergamen en Room Escape. Naast de mogelijkheden die hieronder worden genoemd zijn alle activiteiten te combineren.

Boek Archery Tag direct

Archery Tag Kinderfeestje offerte op maat

Het Archery Tag kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van UP Events. Mocht u het Archery Tag kinderfeestje willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag, een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)20-3375191 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*