Archery Tag en Bubbel Voetbal

Archery Tag en Bubbel Voetbal

Archery Tag en Bubbel Voetbal

Archery Tag en Bubbel Voetbal

Het Archery Tag en Bubbel Voetbal arrangement bestaat uit een 75 minuten Archery Tag en 75 minuten Bubbel Voetbal. Bubbel Voetbal is een spel waarbij jullie gehuld in een enorme plastic bal de strijd met elkaar aan gaan op het voetbal veld. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit.

Prijs vanaf €33,04 excl. btw. / €39,98 incl. btw.
Duur: 155 minuten

Boekt u 2 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 1 gratis drankje p.p. naar keuze.
Boekt u 3 activiteiten van ieder minimaal 60 minuten dan ontvangt u 2 gratis drankjes p.p. naar keuze.

Eten en drinken bij Archery Tag Amsterdam

Om uw Archery Tag en Bubbel Voetbal arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Archery Tag en Bubbel Voetbal, offerte op maat

Het Archery Tag en Bubbel Voetbal arrangement is een van de mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops en onze Room Escape concepten.

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*